makelaardij de vreede

Je product goed tentoonstellen

Geplaatst op

Een stofkap kan gebruikt worden om je product goed tot zijn recht te laten komen. Je kunt bijvoorbeeld in een winkel een stofkap gebruiken om over een tas heen te zetten of een paar schoenen. Ook sieraden kunnen op deze manier beschermd worden en zullen minder snel worden gestolen.


Je spullen stofvrij houden
Het kan moeilijk zijn om je spullen stofvrij te houden. En al zeker wanneer dit tentoongesteld wordt aan mensen wil je hier niet aan hoeven denken. Of dit nou spullen zijn die in huis staan en enige waarde hebben of kunst in een museum. Een stofkap is meestal gemaakt van plexiglas, waardoor het niet zomaar kapot kan vallen. Niet alleen zijn zulke behuizingen handig voor staande voorwerpen maar ze kunnen ook zo worden gemaakt dat ze aan de muur kunnen worden bevestigd. Dit is bijvoorbeeld ideaal voor een groot schilderij aan de muur die geen stof mag opvangen. Om een staand voorwerp met een stofkap eromheen een nog luxueuzere uitstraling te geven kan er nog een sokkel onder worden bevestigd in allerlei verschillende hoogtes. Zo kun je meerdere pilaren met te presenteren voorwerpen bij elkaar zetten om een interessante compositie te creëren in een ruimte. Vaak worden er twee bij elkaar gezet.
Verschillende opties mogelijk
Je kunt je mooiste aanwinsten in kunst prachtig neerzetten in huis met een stofkap die ervoor zorgt dat er geen vuil op komt. Je hoeft je dus minder snel zorgen te maken over wekelijkse schoonmaak of dat het kapot gaat aangezien niemand erbij kan. Niet alleen is een stofkap te krijgen in doorzichtig plexiglas, maar er zijn ook verschillende kleuren mogelijk wat beter zou passen bij je interieur. Ook kun je het plexiglas laten bedrukken met bijvoorbeeld een tekst, logo of andere foto die ervoor zorgt dat het voorwerp wat erin staat meer tot zijn recht komt. Daarnaast zijn er verschillende diktes mogelijk. De behuizing is multifunctioneel in te zetten, er kunnen ook vormen uitgelaserd worden voor bijvoorbeeld enveloppen of belangrijke papieren. Het kan ook over een grote maquette worden geplaatst om deze te kunnen beschermen. Aangezien een maquette erg fragiel en tijd consumerend is om te maken is het belangrijk deze te beschermen.

Gerelateerde berichten

Leuke locaties om heen te gaan op vakantie

Veel mensen vinden het heerlijk om er af en toe tussenuit te kunnen gaan. Een vakantie naar het buitenland is dan zeker geen slecht idee. Echter kan...

Lees meer

De beste onderhoud tips voor jouw meubels

Je hebt net een nieuwe inboedel gekocht voor je nieuwe woning. Hopelijk zul je er nog vele jaren van genieten. Om te genieten van een lange...

Lees meer

Over ons

Meer weten over de makelaardij? Lees dan onze blogs voor de nodige tips.

Contactgegevens

Via info @ makelaardijdevreede.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden