makelaardij de vreede

Makelaars

Verzamelgebouw Reeuwijk

Verzamelgebouw Reeuwwijk is een prettige en goed georganiseerde plek om een ruimte te huren voor vergaderingen of alledaagse kantoorwerkzaamheden. Kijk op hun website voor meer informatie.

Maars Living Walls

De specialisten van MaarsLivingWalls hebben veel bijzondere en unieke ideeen over hoe je een kantoor op een bijzondere manier kunt inrichten. Kijk op hun website en laat je inspireren.

Amsterdams schilderbedrijf

Een schildersbedrijf in Amsterdam nodig? Neem dan contact op met Schulpzand schilders via www.schulpzand.nl.

CRM systeem voor in de bouw nodig?

Een CRM-systeem is belangrijk om contactgegevens van klanten bij te kunnen houden. Kijk op crmoverzicht.nl voor een overzicht van verschillende CRM-systemen voor jouw bouwbedrijf.

Ontwerpen van huizen

Concept gebaseerde architectuur is de oplossing voor ruimtelijke problemen. Neem een kijkje op www.CNCPT-A.com om meer inzicht te krijgen hierin.

 

Het beste voor je huis!

Geef je interieur ook aandacht! Probeer eens voor een frisse vintage look te gaan.

 

Airconditioning

In de zomer is het fijn als je airconditioning hebt in je huis. Heb je dit nog niet? Dan kun je eens kijken op Aircocstek.nl .

Interieur winkel

Voor al je woonaccessoires kan je bij kragt-interieur.nl terecht

Nieuw interieur

Heb je net een nieuw huis gekocht en moet je deze nog volledig inrichten? Dan kun je dit laten doen door Meubelslaaphuys. Er is een divers aanbod over hoe je je huis kan inrichten.

Koopwoning

Als je een huis koopt, dan wil je dat alles naar behoren werkt. Of het nu een lekkende kraan is of een cv-ketel die kuren heeft. Je wilt dat je veilig in je eigen huis kunt wonen. Daarom is het belangrijk om je huis te laten controleren door een loodgieter.

Wanneer mag een makelaar ontslagen worden?

Als makelaar kun je niet zomaar ontslagen worden. Net als bij elk ontslag moet er gebruik worden gemaakt van het ontslagrecht. Ben je makelaar en wil je weten wanneer je baas jou mag ontslaan? Kijk dan even op de website.

Help, mijn huis is vies!

Is je huis zo vies dat je niet meer weet waar je moet beginnen met schoonmaken. Schoonmaakbedrijf Antwerpen kan jou hierbij helpen!

Koopwoning inspecteren

Als je een woning koopt, dan wil je dat er geen verborgen gebreken zijn. Kijk daarom ook eens naar de sloten. Hier kan nog wel eens iets mee aan de hand zijn. Een slotenmaker kan dit voor je inspecteren.

 

Over ons

Meer weten over de makelaardij? Lees dan onze blogs voor de nodige tips.

Contactgegevens

Via info @ makelaardijdevreede.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden