makelaardij de vreede

Geld besparen en snel je huis schoonmaken

Geplaatst op

Meet een telescoopsteel is het gemakkelijk om je huis op grote hoogte schoon te maken. Dat bespaart je een boel geld. Bijvoorbeeld voor de huur van een bedrijf of steiger. Natuurlijk is het ook een stuk gemakkelijker en veiliger. Want hoe makkelijk is het om vanaf de vloer de bovenste ramen van je woning schoon te kunnen maken. In deze blog enkele tips.

Veilig en goedkoop

De kosten voor het schoonmaken van je woning kunnen eenvoudig en snel oplopen. Veel mensen halen nog halsbrekende capriolen uit om hun woning schoon te maken. Ook mensen in een flat zijn soms regelrechte waaghalzen wanneer ze uit hun woning hangen om de ramen maar netjes schoon te krijgen. En wanneer ze een bedrijf in huren om de ramen te lappen, dan zijn ze al snel rond de 40 euro per uur kwijt. Schone ramen is leuk, uit het raam vallen een stuk minder. Ga daarom voor veilig en goedkoop, kies voor de telescoopsteel, dat scheelt zoveel!

Wat zijn de voordelen van een schone gevel?

Een telescoopsteel is niet alleen heel handig om de bovenste ramen van je woning schoon te maken, ook het vuil op je gevel en de dakgoot kunnen niet ontsnappen aan de borstel met warm water en zeep wanneer deze op de handige telescoopsteel bevestigd is. Weet je dat een telescoopsteel een stuk gemakkelijker te schoonmaakt dan wanneer je de ladder op moet met een emmertje warm water in je hand en een zeep. In combinatie met een hogedruk spuit dit de telescoopsteel een ideale tool.

Welke telescoopstelen zijn er?

De volgende telescoop stelen komen we vaak tegen:

  • 3k full carbon (supersterk)
  • Carbon Fiber (sterk en licht)
  • Aluminium (gemakkelijk uitschuifbaar extra lang)

Goed verkopen

Ervaren makelaars en huiseigenaren kunnen je alles vertellen over het belang van een huis dat goed schoon is. Een schone woning ziet er aantrekkelijk uit en potentiele kopers hebben sneller het gevoel dat het hun thuis. Daardoor zijn ze ook eerder bereid een hogere prijs te betalen voor je woning.

Fijne sfeer

Wanneer je woning goed schoon is. De ramen stralend en je gevel blinkt, of andersom. Dan zit dat echt een stuk lekkerder in je vers aangelegde zomertuin. Dan kan de zomer pas echt beginnen. In de herfst en winter kan het behoorlijk spoken, je woning kan vies worden. Een telescoopsteel is een ideaal hulpstuk om het vuil eraf te wassen.

Meer lezen?

Onze site heeft veel meer blogs waarin je handige woontips kunt ontdekken. Lees bijvoorbeeld waarom het leuk is om in Tilburg te wonen. En wat de nadelen zijn van spouwmuurisolatie!

Gerelateerde berichten

Over ons

Meer weten over de makelaardij? Lees dan onze blogs voor de nodige tips.

Contactgegevens

Via info @ makelaardijdevreede.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden