makelaardij de vreede

Wat ik in een jaar van mijn Amerikaanse koelkast leerde

Geplaatst op

Toen ik zo’n 10 jaar geleden voor het eerst op mezelf ging had ik het niet breed, jarenlang heb ik het met een tweedehands koelkast van de kringloopwinkel gedaan die niet al te groot was. Dit bracht de nodige uitdagingen met zich mee om alle boodschappen wekelijks op te kunnen bergen. Niet dat ik zoveel geld te besteden had dat ik telkens ongegeneerd mijn kar kon volgooien, maar de koelkast was gewoon niet zo groot. Nu ik jaren later een goede baan heb en meer geld te besteden, heb ik uiteindelijk, nadat ik nog een tijd een B-model koelkast gebruikt heb, eindelijk eens voor een Amerikaanse koelkast gekozen, nou…, ik kan je zeggen, dat ik het afgelopen jaar bijzonder veel geleerd heb over het gebruiksgemak van dit apparaat. Daar wil ik het in deze blog met je over hebben. 

Groot volume

Wanneer je eens flink naar de supermarkt geweest bent, is het totaal niet moeilijk om snel en efficiënt je boodschappen in de Amerikaanse koelkast op te bergen. Dit zijn van die zaken die meteen opvallen. Het grote volume is zeer handig voor een gezin van vier.

Internet van dingen

Misschien weten heel veel mensen het nog niet, maar de Amerikaanse koelkast maakt deel uit van het internet van de dingen. Deze dingen, apparaten, zijn met elkaar verbonden via het internet. Het zijn geen computers maar huishoudapparaten die een computer in zich hebben waardoor je er slim mee om kunt gaan. Sommigen hebben zelfs een scherm waarop je boodschappenlijsten kunt zien of recepten van internet afhalen. 

Het is ook erg leuk om in de winkel te staan en via je mobiel in de koelkast kunnen kijken om te zien of je dat werkelijk dat pak melk nodig had of niet. Of misschien heb je nog wel andere dingen nodig die je bent vergeten. Grappig dat de dingen zo met elkaar verbonden zijn. Wel uitkijken dat je niet gehackt wordt, want dan kan de buurman zien wat jij de rest van de week gaat eten.

IJsblokjesmachine

Frisdrank is natuurlijk het allerlekkerst als het lekker koud is. Het is onze tip om light frisdrank nemen, want daar zit geen suiker in en dat is gezonder. Het is wel belangrijk dat je niet teveel light frisdrank neemt, omdat het natuurlijk ook weer niet heel erg gezond is. Wissel het gewoon af met water. Waar ik eigenlijk met het hele verhaal naartoe wil, is eigenlijk dat de Amerikaanse koelkast heel vaak een ijsblokjesmachine heeft, daar kun je natuurlijk je voordeel mee doen, waardoor je altijd frisse dranken aan je gasten en jezelf kunt schenken. Dus tel uit je winst wat betreft genieten van een lekkere koele versnapering.

Alles bij elkaar genomen heb ik in het afgelopen jaar ontzettend genoten van de Amerikaanse koelkast. Ik heb geleerd dat het sowieso heel zonde is om met apparatuur te werken waar je je eigenlijk alleen maar aan ergert en geen gebruiksgemak van ervaart. Het is mijn aanrader om zeker een Amerikaanse koelkast te overwegen, want amerikaanse koelkasten zijn hartstikke chill!

Gerelateerde berichten

Over ons

Meer weten over de makelaardij? Lees dan onze blogs voor de nodige tips.

Contactgegevens

Via info @ makelaardijdevreede.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden