makelaardij de vreede

Moderne vloeren waar je je woning mooi mee kunt maken

Geplaatst op

In onze nieuwe woning willen we graag een moderne vloer, toch? De keuze maken tussen de verschillende moderne vloeren kan een moeilijke opgave lijken. Toch is het een stuk gemakkelijker dan je denkt. In deze blog nemen we een paar moderne vloeren met je door waar je je voordeel mee kunt doen in je nieuwe huis. Natuurlijk ook in het nieuwe interieur van je oude vertrouwde thuis. Kijk snel verder en doe je voordeel met de informatie die we in deze blog voor je opsommen. 

Laminaatvloer

Het is een voordelige optie om te kiezen voor een laminaatvloer. Dit is een vloer die lijkt op hout, maar bestaat uit geperste houtsnippers en kunststof lagen. De kwaliteit van het laminaat hangt af van de sterkte van de toplaag. Je kunt kiezen uit verschillende tekeningen die op de laminaatplanken geprint zijn. Er zijn tal van interieurstijlen die goed passen bij laminaat: de industriële, minimalistische en Scandinavische. 

Gietvloer

Tegenwoordig is de gietvloer erg populair. Dit is mede te danken aan de populariteit van de minimalistische interieurstijlen, denk aan de industriële en Scandinavische. De gietvloer past er door zijn basale uitstraling mooi bij. Dit type vloer is te vinden in fabrieken, ziekenhuizen en andere plekken waar een zware belasting van de vloer gangbaar is. Een gietvloer noemen we ook wel een resin floor. Bij senso.com vind je meer informatie over de gietvloer. 

Betonvloer

De betonvloer heeft aspecten die vergelijkbaar zijn met die van de gietvloer, maar we vinden de gietvloer wat moderner als het gaat om de kwaliteiten. De eerste scheurt bijvoorbeeld gemakkelijker bij warmtewerking (vloerverwarming), terwijl dit bij de gietvloer niet het geval is. Daarnaast is de betonvloer stoffiger. Toch vinden we de betonvloer wel erg mooi. Zeker wanneer je deze laat polijsten. We raden je dus ook aan om, wanneer je het mooi vindt, gewoon te gaan voor een betonvloer, maar onze favoriet blijft de gietvloer. 

Gerelateerde berichten

Over ons

Meer weten over de makelaardij? Lees dan onze blogs voor de nodige tips.

Contactgegevens

Via info @ makelaardijdevreede.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden