makelaardij de vreede

Lekker basic verhuizen: geen gedoe

Geplaatst op

Om te lekker makkelijk te verhuizen op een basic manier, moet je echt een aantal tips die we je geven in je achterhoofd houden. Dan wordt het zoveel makkelijker om eenvoudig te verhuizen zonder gedoe. Veel problemen ontstaan door kleine foutjes of onduidelijkheid in de communicatie. In deze blog geven we je een aantal tips waarmee je voorbij de foutjes van anderen kunt streven, om zo zonder gedoe te verhuizen. Kijk snel met ons mee naar de tips en doe er je voordeel mee. Verhuisbedrijf Eindhoven helpt je graag met het regelen van je verhuizing.

Verhuisdozen

Het begint allemaal met het bij elkaar pakken van je spullen. Deze moeten uit de verschillende ruimtes in dozen gedaan worden. Pak ze zo in dat zware dingen over verschillende dozen verdeeld zitten. Daarnaast is het handig om de dozen te nummeren of erop te schrijven wat er in zit. Zeker als je inboedel omvangrijk is zul je veel plezier hebben van deze tip. Je kunt ook gebruik maken van materiaal om je spullen tijdens de rit naar je nieuwe huis te beschermen. Dit is vulmateriaal en het is speciaal te koop in de winkel of online.

Planning

Door een planning te maken weet iedereen waar hij of zij aan toe is. Dan kun je snel en efficiënt werken. Een zegen voor verhuizers.

Het vervoer

Tijdens het vervoer van spullen is het goed om er zorg voor te dragen dat spullen vast in de verhuiswagen zitten of in ieder geval niet kunnen verschuiven. Sommige verhuiswagens hebben speciale punten waaraan je touwen kunt bevestigen. Zo blijven kasten op hun plek staan. Het is ook mogelijk om de lades dicht te plakken zodat ze niet open knallen. Mochten je kasten vol mee gaan, dan is deze laatste manier beslist geen overbodige luxe.

Kleding

Voor verschillende dingen zijn aparte dozen ontwikkeld. Zo is er voor kleding een speciaal soort doos waarin het kreukloos vervoert kan worden. Dat is handig, want dat scheelt weer strijken.

Home entertainment

Apparatuur voor muziek en film is prijzig en kwetsbaar. Vervoer dit in dozen met geschikt opvulmateriaal, zoals noppenfolie. Wanneer je de originele doos bewaard hebt, dan raden we je aan de apparatuur hierin te vervoeren, deze was immers al speciaal voor dit doel door de fabrikant ontwikkeld.

Lijst

Door dozen een nummer te geven en een lijst met inhoud bij te houden, bijvoorbeeld in je PC, weet je altijd wat er in de dozen zit. Je kunt zelfs aangeven waar de dozen moeten komen te staan in je nieuwe huis. Dan weten de verhuizers via deze lijst waar een specifieke doos heen moet.

Adreswijziging

Geef zo snel mogelijk je nieuwe adres door. Zo weet je zeker dat je alle belangrijke post in je nieuwe woning zult ontvangen.

 

Gerelateerde berichten

Over ons

Meer weten over de makelaardij? Lees dan onze blogs voor de nodige tips.

Contactgegevens

Via info @ makelaardijdevreede.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden