makelaardij de vreede

Hoe kan ik gemakkelijk kalkaanslag verwijderen?

Geplaatst op

Als er een ding superirritant is, dan is het wel kalkaanslag in de keuken en badkamer. Dat zijn zaken die veel mensen kunnen beamen. Gelukkig zijn er oplossingen voor bedacht die heel makkelijk werken. Zo ben je niet veel tijd kwijt met het regelen van deze zaken. We nemen ze met je door in deze blog. Lees snel verder. Daarna kun je ook nog andere blogs van ons lezen. Zo blijf je lekker op de hoogte van de trends op het gebied van wonen. 

Milieuvriendelijk

We denken aan het milieu, steeds meer is het belangrijk om ecologisch te leven. We houden er rekening mee op alle gebieden van ons leven, bijvoorbeeld kopen, schoonmaken en entertainment. Schoonmaken van kalkaanslag kan op milieuvriendelijke manieren, waarom zou je dat dan niet doen? We raden je aan om de aanslag met azijn en lauw water te verwijderen. Dit is overigens ook een prima manier om schimmel op het plafond van de douche te verwijderen. Met citroensap in water kan je ook goed kalkaanslag verwijderen. 

Waterontharder

Veel mensen zijn nog niet bekend met het idee van de waterontharder. Dat is jammer, want het kan veel problemen met apparaten en aanslag voorkomen. Apparaten met veel kalkaanslag erin hebben de neiging om meer stroom te gebruiken en minder te presteren. Dat kan natuurlijk anders! We raden je aan een waterontharder te kiezen die werkt met magnetische straling. Op deze manier is het kinderlijk eenvoudig om kalkaanslag te voorkomen. De straling zorgt dat de calcium en magnesium zich niet afzetten tegen de leidingen, van zowel de woning als apparaten: wasmachine, vaatwasser of koffiezetapparaat (dat ding kan ook echt enorm duur zijn). 

Gerelateerde berichten

Over ons

Meer weten over de makelaardij? Lees dan onze blogs voor de nodige tips.

Contactgegevens

Via info @ makelaardijdevreede.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden