makelaardij de vreede

Hoe bescherm je jouw huis tegen inbraak?

Geplaatst op

Is jouw huis al goed beveiligd tegen inbraak? In deze blog geven we een aantal tips hoe jij je huis beter kunt beveiligen. Zo hebben we het over een camerasysteem, een alarmsysteem, een video deurbel en rolluiken.

Camerabeveiliging

Eén van de meest bekende meren voor beveiliging manieren is toch wel camerabeveiliging. Doordat de meeste slimme camera’s werken met een app, kun je alle live beelden zien op je smartphone. Hierbij direct op de hoogte van ongewenste bezoekers en zou je eventueel de politie in kunnen schakelen, zelfs als je niet thuis bent vanwege een verjaardag, vakantie of een dagje weg.

Alarmsysteem

Als je wilt dat er direct een signaal geven wordt gegeven wanneer er een ongewenste bezoeker je huis binnenkomt, dan is een alarmsysteem de ideale oplossen. Het is slim alarmsysteem kun je op verschillende manieren worden gewaarschuwd voor de indringer. Dit wordt gedaan via een sms, een appje op je telefoon, een e-mail of een geluidssignaal. Op deze manier kun je veilig je huis verlaten zonder dat iemand er ongezien in kan.

Video deurbel

Tegenwoordig heb je ook video deurbellen, via deze deurbel maak je contact met alle bezoekers, zelfs wanneer je niet thuis bent. Zo kan je zelfs via de speciale app praten met iedereen die voor de deur staat. Ook heeft de deurbel bewegingssensor en stuurt je een push melding op je telefoon wanneer er beweging is geconstateerd in de buurt van de voordeur. Ben je bijvoorbeeld op vakantie en wordt er bij jou thuis aangebeld, dan kan je via de app de bezoeker zien en met hem of haar praten.

Rolluiken

Ook rolluiken van de rolluikenfabriek bieden een goede weerstand tegen inbrekers. Wanneer ze zien dat een huis rolluiken heeft, zullen ze deze namelijk sneller overslaan. Dit komt omdat ze dan veel geluid moeten maken om binnen te komen.  

Gerelateerde berichten

Over ons

Meer weten over de makelaardij? Lees dan onze blogs voor de nodige tips.

Contactgegevens

Via info @ makelaardijdevreede.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden