makelaardij de vreede

Maak mooie dingen met douglas balken

Geplaatst op

Als je een huis gaat kopen, dan ga je natuurlijk naar een makelaar. Je gaat hierbij samen kijken naar allerlei huizen die jou aanspreken en bij jouw prijsklasse horen. Het kan natuurlijk zo zijn dat je een geweldig huis hebt gevonden, maar dat hier nog best wat aan gedaan moet worden. Denk aan een tuin die niet goed bijgehouden is, of een woonkamer die best wel een likje verf kan gebruiken. Als je aan de slag gaat met je nieuwe tuin, dan kun je bijvoorbeeld een veranda of een overkapping maken door middel van douglas balken.

De voordelen van het materiaal

Als je besluit om voor douglas balken te gaan, dan zijn hier enorm veel voordelen voor op te noemen. Zo zijn douglas balken op allerlei maten aan te schaffen, dus je hoeft niet bang te zijn dat jouw gewenste maat er niet tussen zit. Daarnaast kun je ook kiezen wat voor soort douglas balken je graag wilt. Zo is het mogelijk om voor geschaafde douglas balken te gaan, maar je kunt ook kiezen voor onbewerkte douglas balken. Dit heeft natuurlijk te maken met de uitstraling die je graag wilt creëren in je tuin. Met de aankoop van douglas balken weet je zeker dat je vele jaren plezier gaat krijgen van de nieuwe veranda of overkapping. Dit komt doordat het materiaal van de juiste kwaliteit is. 

Duurzame keuze

Douglas balken is erg sterk en hierbij zal ook geen houtrot ontstaan. Dit is wel zo prettig. Daarnaast maak je met douglas balken een duurzame keuze. Dit komt omdat douglas balken lang mee gaan. Wist je dat er geen schadelijke stoffen in het hout zit? Dat is wel zo fijn als je met een nieuw project aan de slag gaat. Naast dat je douglas balken kunt gebruiken voor een veranda of overkapping, is het ook zeker te gebruiken voor een nieuwe schutting of een blokhut. Vooral met kleine kinderen is dit een leuke toevoeging in je nieuwe huis die je hebt gekocht bij de makelaar. Maak van jouw nieuwe huisje een thuis door niet alleen binnen, maar ook buiten een mooie plek te maken.

Gerelateerde berichten

Over ons

Meer weten over de makelaardij? Lees dan onze blogs voor de nodige tips.

Contactgegevens

Via info @ makelaardijdevreede.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden