makelaardij de vreede

4 leuke ideeën voor een nieuwe kinderkamer

Geplaatst op

Als je een nieuwe woning hebt gevonden met alles erop en eraan, dan is het al gauw tijd om te gaan kijken hoe je de kamers van je nieuwe huis gaat inrichten. Je hebt waarschijnlijk nog aardig wat spullen over uit je vorige woning. Het is natuurlijk erg zonde om alles zo maar weg te gooien. Aan de andere kant, kan een nieuwe woning ook weer nieuwe ideeën mogelijk maken. Heb je nog geen nieuw idee voor de kinderkamer? Dan kun je in deze blog wat inspiratie opdoen.

De kinderkamer voor de sporter

Is je zoontje of dochter helemaal gek van voetbal, paardrijden, hockey, basketbal, tennis, formule 1 racen, wielrennen, of een andere sport? Dan kan het erg leuk zijn om deze sport te gebruiken als inspiratie voor de kinderkamer. Voor het sportieve kind kun je een sportieve slaapkamer (laten) maken door middel van veel foto’s en posters en natuurlijk een sportief dekbedovertrek!

De kinderkamer voor de muzikant

Heeft je zoon of dochter erg veel gevoel voor muziek? Bespeelt hij of zij elke dag zijn/haar favoriete instrument? Ook dan is het leuk om de slaapkamer wat mee te geven van deze muzikale ambities. Je kunt de muren bijvoorbeeld deels voorzien van akoestisch schuim  een paar mooie microfoons om zo een beetje de sfeer van een opnamestudio na te bootsen.

De kinderkamer voor de ridder of prinses

Is je zoon een echte heldhaftige ridder of je dochter een prinses die gered moet worden? Maak van de slaapkamer van je kind een heus kasteel! Gebruik hiervoor behang wat veel weg heeft van grote stenen muren, gebruik voor het bed een bed met een gordijn en zorg voor voldoende (nep) kaarsjes en (nep) fakkels als wandlampen.

De kinderkamer voor de astronaut

Is je zoon of dochter helemaal weg van de sterren, het heelal en verre ruimtereizen? Dan kun je ook nog een kinderkamer maken voor een astronaut. Zorg voor voldoende panelen met lampjes en snoertjes aan de muur en maak van de slaapplaats een alkoof.

Gerelateerde berichten

Over ons

Meer weten over de makelaardij? Lees dan onze blogs voor de nodige tips.

Contactgegevens

Via info @ makelaardijdevreede.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden