makelaardij de vreede

3 essentiële tips voor een voorspoedige verhuisdag

Geplaatst op

Van harte gefeliciteerd! Je hebt een nieuwe woning gekocht en staat te popelen om in te trekken. Maar voordat het zover is, is het van belang dat je de verhuisdag op rolletjes laat verlopen. Dit is niet vanzelfsprekend aangezien een verhuizing vaak gepaard gehad met chaos en improvisatie. Om je een beetje op weg te helpen hebben we in deze blog drie essentiële tips voor een voorspoedige verhuisdag voor je opgesteld. Doe er je voordeel mee!

Tip #1: Reserveer van te voren een verhuisbus

Veel mensen schatten dit punt verkeerd in. Vaak denken ze dat ze op relatief korte termijn nog een bus of een aanhangwagen kunnen regelen. Afhankelijk van waar je woont, zul je niet de enige zijn die (waarschijnlijk op een zaterdag) een verhuisbus nodig heeft. Je doet er daarom goed aan om een bus ruim van tevoren reserveren. Zo weet je dat je op de juiste dag, voor de juiste prijs, een verhuisbus hebt met de juiste afmetingen. Als wij je een tip mogen geven, dan kun je een goedkoop busje huren bij Bert Jonk.

Tip #2: Vraag voldoende hulp

In je eentje verhuizen is mogelijk, maar zeer onwenselijk. Afhankelijk van de grote hoeveelheid spullen die je hebt, kun je alle hulp goed gebruiken. Breng daarom goed in kaart welke vrienden, familieleden, kennissen, collega’s et cetera, je zouden kunnen helpen bij de grote verhuisdag. Houd er rekening mee dat je niet alleen mensen nodig hebt die goed kunnen sjouwen, maar ook gebruik zult willen maken van mensen die ondertussen spullen kunnen uitpakken en opruimen.

Tip #3: Plan voldoende tijd in

Een verhuizing duurt doorgaans langer dan gepland. Tenzij je natuurlijk heel goed kunt plannen! Desalniettemin is het zo, dat je in de meeste gevallen toch een volle dag bezig bent met het verhuizen van alle meubels en dozen. Ook is het nodig dat er voldoende tijd wordt ingepland voor een rustmoment. In de meeste gevallen is dit halverwege de dag, met de lunch dus, of aan het einde van de verhuisdag in de vorm van avondeten. Dit wordt min of meer wel verwacht van degene die verhuist als bedankje voor de verkregen hulp.

Gerelateerde berichten

Over ons

Meer weten over de makelaardij? Lees dan onze blogs voor de nodige tips.

Contactgegevens

Via info @ makelaardijdevreede.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden